
مسکن سر درد میگرنی ریلایف (داروهای ضد میگرن) در این مقاله با ما باشید تا پاسخ سوالات خود درباره قرص ریلیف یا ریلایف را بگیرید.
ریلایف داروی خارجی ضد میگرن
قرص ریلایف حاوی دو داروی مسکن ایبوپروفن و پاراستامول است. آنها برای کاهش درد، تب و التهاب با هم کار می کنند. این دارو برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند سردرد، درد عضلانی، درد در دوران قاعدگی، دندان درد و درد مفاصل استفاده می شود. ریلایف ( relife ) ساخت کشور هند است که در هر بسته حاوی ده عدد قرص می باشد. برای کاهش عوارض جانبی بهتر است قرص ریلایف همراه با غذا مصرف شود. دوز مصرفی و تعداد دفعاتی که به آن نیاز دارید توسط پزشک تعیین می گردد. طبق توصیه پزشک باید آن را به طور منظم مصرف کنید.
در صورت استفاده صحیح از این دارو عوارضی نخواهد داشت اما ممکن است باعث سوزش سر دل، سوء هاضمه، حالت تهوع و درد معده شود. اگر هر یک از این موارد شما را آزار می دهد یا از بین نمی رود، با پزشک خود مشورت کنید.
این دارو به طور گسترده تجویز می شود و بی خطر است اما ممکن است برای همه مناسب نباشد. قبل از مصرف، اگر آسم یا هر گونه مشکل کبدی یا کلیوی دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. ممکن است بر دوز یا مناسب بودن این دارو تأثیر بگذارد. زنان باردار یا شیرده نیز باید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. به پزشک خود در مورد سایر داروهایی که مصرف می کنید اطلاع دهید زیرا ممکن است مصرف آنها موجب تداخل و عوارض گردد.
این دارو را در دوز و مدت زمان تجویز شده توسط پزشک مصرف کنید. آن را به طور کلی قورت دهید. آن را نجوید، له نکنید و نشکنید. قرص ریلایف باید با غذا مصرف شود.
در تجویز پاراستامول به بیماران مبتلا به نارسایی شدید کلیوی یا کبدی احتیاط لازم است. خطر مصرف بیش از حد در افراد مبتلا به بیماری کبد غیر سیروتیک بیشتر است.
بیماران ناتوان باید قبل از مصرف این دارو و همچنین بیمارانی که از افت فشار خون و کم کاری تیروئید رنج می برند، درباره مصرف قرص ریلایف با پزشک خود صحبت کنند.
به بیماران توصیه می شود که از دوز توصیه شده تجاوز نکنند زیرا مصرف بیش از حد یا طولانی مدت یک مسکن برای سردرد می تواند آنها را بدتر کند.
مصرف منظم طولانی مدت، به جز تحت نظارت پزشکی، ممکن است منجر به وابستگی جسمی و روانی (اعتیاد) شود و پس از قطع دارو منجر به علائم ترک، مانند بی قراری و تحریک پذیری شود.
به بیماران توصیه می شود که این فرآورده را بیش از 3 روز به طور مداوم و بدون مشورت پزشک مصرف نکنند.
باید به بیماران توصیه شود که از مصرف همزمان سایر محصولات حاوی پاراستامول خودداری کنند.
در صورت تداوم علائم، بیماران باید با پزشک مشورت کنند.
۵۰ میلی گرم دیکلوفناک
۱۰۰ میلی گرم منیزیم تری سیلیکات
۴ میلی گرم کلرفنرامین
۵۰۰ میلی گرم پاراستامول
مسکن سر درد میگرنی ریلایف ، در صورت بروز خواب آلودگی، بیماران نباید رانندگی کنند یا با ماشین آلات کار کنند.
این دارو می تواند عملکرد شناختی را مختل کند و بر توانایی بیمار در رانندگی ایمن تأثیر بگذارد.
هنگام مصرف این دارو به بیماران باید گفت:
قرص گیاهی ریلایف برای کسانی که دارای فشار خون بالا، هیپرتیروئیدی، اختلالات کبدی و بیماری های قلبی و عروقی می باشند مناسب نیست و از مصرف آن باید اجتناب کنند.
این قرص ممکن است اعتیاد آور باشد. مصرف بیش از اندازه قرص ریلایف کشنده است.
موارد منع مصرف قرص ریلایف:
پاراستامول دارای خواص ضد درد، کاهش درد و ضد التهابی است. این دارو سنتز پروستاگلاندین را به ویژه در سیستم عصبی مرکزی مهار می کند.
کافئین روی سیستم عصبی مرکزی، ماهیچه ها از جمله عضله قلب و کلیه ها اثر می گذارد. اثر آن بر روی CNS عمدتاً در مراکز بالاتر است و باعث ایجاد حالت بیداری و افزایش فعالیت ذهنی می شود.
کدئین فسفات یک ضد درد اپیوئیدی است. بیشتر بر روی سیستم عصبی مرکزی و عضلات صاف اثر می گذارد.
پاراستامول واکنش های التهابی مزمن را مهار نمی کند.
اکثر ما در تحمل دردها بسیار کم تحمل هستیم و به دنبال قوی ترین مسکنها برای بهبود درد خود آن هم با تجویز خودمان می گردیم تا از شر آن درد نجات پیدا کنیم. یکی از این مسکن های قوی برای دندان درد و دردهای میگرنی مورد استفاده عموم قرص ریلایف است.
نکات مهم هنگام استفاده از قرص ریلایف
این داروی ترکیبی برای تسکین درد، التهاب و تب برای شما تجویز شده است.
برای جلوگیری از ناراحتی معده آن را با غذا مصرف کنید.
آن را طبق دوز و مدت زمان تجویز شده توسط پزشک مصرف کنید. استفاده طولانی مدت ممکن است منجر به خونریزی معده و مشکلات کلیوی شود.
هنگام مصرف قرص ریلیف از مصرف الکل خودداری کنید زیرا ممکن است باعث خواب آلودگی مفرط و افزایش خطر آسیب کبدی شود.
آن را با هیچ داروی دیگری حاوی پاراستامول (داروهای ضد درد/تب یا سرفه و سرماخوردگی) بدون مشورت با پزشک خود مصرف نکنید.
قرص ریلایف برای اکثر بیماران بی خطر است. با این حال، در برخی از بیماران، ممکن است عوارض جانبی ناخواسته ای مانند تهوع، استفراغ، درد معده، سوزش سر دل و اسهال ایجاد کند. در صورت بروز هرگونه مشکل دائمی به دلیل مصرف این دارو به پزشک خود اطلاع دهید.
اگر از دارو برای شرایطی همراه با درد طولانی مدت استفاده می کنید، قرص ریلایف باید طبق توصیه پزشک ادامه یابد. اگر از آن برای تسکین درد کوتاه مدت استفاده می کنید، می توان آن را قطع کرد.
مصرف ریلایف می تواند باعث کاهش سردرد شود ولی باید توجه داشته باشید که برای مصرف آن حتما با دستور پزشک صورت گیرد و از مصرف بیش از حد آن پرهیز کرد.
بله، استفاده از قرص ریلایف ممکن است باعث تهوع و استفراغ شود. مصرف آن با شیر، غذا یا آنتی اسیدها می تواند از حالت تهوع جلوگیری کند. از مصرف غذاهای چرب یا سرخ شده همراه با این دارو خودداری کنید. در صورت استفراغ، آب یا مایعات دیگر را با جرعه جرعه های کوچک و مکرر بنوشید.
اگر استفراغ ادامه یافت و متوجه علائم کم آبی شدید، مانند ادرار تیره رنگ و با بوی تند یا تکرر کم ادرار شدید، با پزشک خود صحبت کنید. بدون مشورت با پزشک خود داروی دیگری مصرف نکنید.
© تمام حقوق این سایت محفوظ است.